Diensten

De belangrijkste diensten van A-keys Den Haag

Preventie

Het voorkomen van inbraak is vooral een kwestie van degelijke mechanische beveiliging. Denk maar eens na: wat heeft U aan een alarm als een inbreker binnen 20 seconden inbreekt en in minder dan vijf minuten allerlei waardevolle spullen mee kan nemen en verdwijnen? Voordat de politie of surveillance er is zijn de inbrekers er allang vandoor met alles wat ze snel kunnen graaien!

Goede kwaliteit sloten, deuren & kozijnen zijn van groot belang. Maar het is van even groot belang dat hang & sluitwerk goed worden aangebracht. Dit vergt speciale kennis en inzicht. Onze monteurs hebben dit inzicht en willen dit graag met U delen.

De kwaliteit van een slot wordt mede bepaald door de kwaliteit van deuren, kozijnen en sluitkommen etc. Als de kwaliteit van deuren en kozijnen niet voldoen, dan heeft het geen zin om een duur slot of cylinder te plaatsen. Het heeft zelfs geen zin om een alarm te plaatsen ter compensatie! Dieven grijpen wat ze kunnen en zijn buiten lang voordat de politie of bewaking ter plaatse zijn. De gemiddelde inbraak duurt niet langer dan 5 minuten. Vaak is het enige wat inbrekers stelen een jas of een fiets uit de gang. Denk eraan, hang nooit een jas met sleutels bij de voordeur! Als U een auto heeft, of sleutels van de buren, dan moet U na een dergelijk incident alle sloten en cylinders vervangen!

Naar gelang de situatie levert A-keys Den Haag oplossingen op maat, oplossingen die bij U thuis perfect werken. Bel voor gratis advies of maak een afspraak met een van onze monteurs — tel: 0652333817

Duidelijke afspraken

Bij A-keys Den Haag staan duidelijke afspraken, eerlijkheid en integriteit voorop. De klant is koning! Als U niet tevreden bent, dan zijn wij het ook niet! En als U niet veilig bent, zijn wij niet tevreden!

De monteurs van A-keys Den Haag maken in overleg met de klant een plan. Wij bekijken de totale situatie: kwaliteit van deuren en ramen, hang & sluitwerk, zichtbaarheid vanaf de straat, de wijk, bereikbaarheid van achtertuin en achterdeuren, verlichting, zich vanaf de buren, vluchtwegen, platte daken en paden. Bij grote opdrachten worden er duidelijke afspraken gemaakt over de begroting. U wordt van te voren op de hoogte gebracht van de kosten, waar nodig schriftelijk. Pas als U akkoord gaat gaan wij te werk.

Voorrijkosten

In principe hanteren wij geen voorrijkosten bij opdrachten. Echter, als de monteur eerst langs moet komen om een situatie te bekijken en met een klant te overleggen met de bedoeling een begroting te maken, kunnen wij, naar gelang tijd en afstand, voorrijkosten in rekening brengen. In alle gevallen zal de monteur hier melding van maken alvorens te vertrekken.

Bij spoedgevallen zoals buitensluiting wordt altijd eerst een prijs afspraak gemaakt. Pas als de klant akkoord gaat met de prijs vertrekt de monteur. Dit heet in de volksmond een “mondelinge afspraak” en is rechtsgeldig. Derhalve dient de klant de monteur minstens 30 minuten van te voren op de hoogte te brengen van afzegging anders zijn voorrijkosten verschuldigd.

A-keys Den Haag hanteert leveringsvoorwaarden die op deze site ter inzage worden aangeboden, klik hier…